Goedkope website laten maken?

Een goedkope website laten maken die er mooi uitziet, goed scoort in Google en zelfs op een smartphone prima werkt? Klinkt interessant, maar misschien twijfelt u of een goedkope website laten maken wel professioneel kan zijn. Terecht, want helaas worden er nog veel goedkope websites gemaakt waar u als klant niet veel aan heeft. Maar hoe doet de Websitemaker het dan?

Goedkope websites laten maken kan écht

De Websitemaker is eerlijk over de manier waarop het lukt om goedkope websites te laten maken die toch professioneel zijn. Het begint bij het gebruiken van een zeer betrouwbaar, populair én gratis CMS (content management systeem): WordPress. Daar gaan dus geen kosten naar toe. En speciaal voor WordPress heeft Hayona thema’s ontwikkeld waarmee een website sneller en dus goedkoper gebouwd kan worden. U kunt het vergelijken met een standaard woning die goedkoper is dan een huis dat door een beroemde architect wordt ontworpen.

Een goedkope website laten maken gaat eenvoudiger dan u denkt; in drie stappen bent u klaar!

  • Stap 1: Kies één van de thema’s (design) en uw eigen kleuren
  • Stap 2: Mail ons uw eigen teksten en plaatjes
  • Stap 3: Wij bouwen de website; Google-vriendelijk en geschikt voor mobiel

Zo krijgt u een professionele website voor slechts € 95 per maand.

Nog goedkoper?

Wilt u het nog goedkoper en liever voor een eenmalig bedrag? Dat kan!

  • Stap 1: Kies één van de thema’s (design) en uw eigen kleuren
  • Stap 2: Wij bouwen de website; Google-vriendelijk en geschikt voor mobiel

Voor slechts € 950 krijgt u dan de beschikking over een hoogwaardige WordPress website die u vervolgens zelf kunt vullen met uw eigen content. Kent u WordPress nog niet voldoende, overweeg dan onze praktische WordPress training waarbij u in één dag alles leert over WordPress én onder begeleiding van een expert uw eigen goedkope website bouwt! Lees er meer over op www.wordpress-training.nl.

Wilt u in detail weten wat een goedkope website laten maken kost? Kijk daarvoor op de pagina met uitgebreide prijsinformatie.

Enthousiast geworden? Mail ons!