Google Adwords Express

Wilt u beter gevonden worden in Google en Google Maps? Vindt u adverteren in lokale kranten te duur en de gewone Google Adwords te ingewikkeld? Dan is Adwords Express voor u dé oplossing. Het is de ideale manier voor lokale bedrijven om hun doelgroepen beter te bereiken via het internet. Het is eenvoudig, snel en goedkoop!

Meer klanten door Google Adwords Express

Met Adwords Express van Google bereikt u klanten bij u in de buurt die zoeken naar een product of dienst. Veel consumenten zoeken op het internet, maar kopen toch nog graag in een gewone winkel met goede service. Of ze zijn net verhuisd en zoeken naar een bakkerij of kledingzaak in de buurt. Misschien komen er in uw omgeving veel toeristen die een restaurant zoeken of een hotel. Met Adwords Express bereikt u nieuwe klanten!

overview-mobileoverview-ad

Adwords Express is goedkoop en eenvoudig

Uw Google Adwords Express advertentie bereikt automatisch de juiste mensen en het maakt niet uit of ze zoeken op een gewone computer, een laptop, een tablet of mobiele telefoon. U betaalt alleen per klik en u bepaalt helemaal uw eigen budget. En wat nog mooier is; u heeft er geen bureau voor nodig! Adwords Express is eenvoudig door u zelf in te richten, letterlijk in een paar klikken.

Lees hier meer over Google Adwords Express

Maar wilt u het toch liever uitbesteden, dan regelt De Websitemaker het snel en goedkoop voor u, bij zo’n mooie betaalbare website.

Ook lokaal adverteren in Google? Contact