Gratis WordPress themes

Op zoek naar een goed en gratis WordPress thema voor een professionele website? De Websitemaker biedt een aantal uitstekende gratis WordPress thema’s. Deze moderne WordPress templates zijn Google vriendelijk, zeer snel en door het responsive design bovendien ook geschikt voor tablet en smartphone. In tegenstelling tot veel andere WordPress thema’s bevatten ze geen overbodige functionaliteiten of maatwerk en maken ze gebruik van standaard WordPress functies en standaard plugins.

Gemakkelijk te beheren

De gratis WordPress themes van De Websitemaker zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen die met WordPress wil werken, maar geen diepgaande technische kennis heeft. De focus ligt op het beheer van content, snelheid en gebruiksgemak. Ideaal voor kleine bedrijven maar ook voor marketing afdelingen van grote organisaties die snel een campagnewebsite willen maken. U kiest een gratis WordPress thema dat precies past bij uw eigen situatie.

De gratis thema’s gebruiken

Deze WordPress thema’s zijn gratis voor iedereen die een goedkope website laat maken bij De Websitemaker, onze maatwerk WordPress training volgt of een WordPress training bij Frankwatching. Ze zijn niet gratis te downloaden omdat de ervaring leert dat commerciële websitebouwers hier misbruik van maken; ze laten u duur betalen voor iets dat door een ander gemaakt is.

Demosites van de gratis WordPress themes

Klik op de afbeeldingen om de gratis thema’s te bekijken.

WordPress thema ‘Converse’

converse2-screenshot

WordPress thema ‘Streams’

streams-screenshot

WordPress thema ‘Bricks’

bricks-screenshot

Ook zo'n gratis WordPress thema? Contact