MKB website

De Websitemaker is gespecialiseerd in het bouwen van MKB websites; professioneel én betaalbaar. Ook voor MKB bedrijven is het internet onmisbaar om nieuwe klanten te werven, producten te verkopen en reclame te maken. Maar een website maken is is vakwerk en helaas zijn goedkope websites vaak van slechte kwaliteit.

MKB websites – vindbaar in Google

De strategie van Google is gericht op het MKB; lokaal zoeken is het fundament onder de Google zoekmachine. Iemand die in Nunspeet zoekt naar een belastingadviseur zal totaal andere Google resultaten zien dan iemand die hetzelfde zoekt in Groningen. Ook de advertenties in Google zijn lokaal gericht. Google Maps wordt steeds populairder om bedrijven in de buurt te vinden. Allemaal factoren waar de Websitemaker als gecertificeerd Google partner rekening mee houdt bij het bouwen van een MKB website.

MKB websites – ook voor mobiel

Tablets, iPads, smartphones; ook uw doelgroep gebruikt ze volop. Maar werkt uw website wel goed op al die apparaten? MKB websites van de Websitemaker zijn volledig voorbereid op ieder type apparaat, zonder dat u daarvoor een aparte mobiele website hoeft te bouwen. De website past zich helemaal automatisch aan!

Promotie en adverteren met een MKB website

Alleen een mooie MKB website bouwen is tegenwoordig niet voldoende; het is belangrijk om uw bedrijf actief te promoten op het internet. Regionale en lokale promotie via Google werkt beter, is gemakkelijker en veel goedkoper dan adverteren in traditionele media. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u toch liever een website die compleet voor u op maat wordt ontwikkeld? Lees dan meer op de website van Hayona over maatwerk websites

Hieronder ziet u een voorbeeld van een fotogalerij; dit is één van de extra opties waar u uit kunt kiezen.

Ook zo'n mooie MKB website? Mail ons