Nieuws

WordPress thema ‘Streams’ gelanceerd

Bij de Websitemaker kun je kiezen uit drie WordPress thema’s voor je goedkope, professionele website. Het WordPress thema ‘Streams’ is hier één van. Dit thema is sinds kort beschikbaar en geschikt voor campagne- en themawebsites. Professionele website Voordelen van het thema zijn onder andere dat het een responsive design heeft, waardoor het geschikt is voor […]

Lees dit bericht »

Nieuw WordPress thema ‘Bricks’ beschikbaar

De Websitemaker heeft een nieuw WordPress thema gelanceerd. Het nieuwe thema, genaamd ‘Bricks’, is gericht op beleving en conversie. Daarnaast heeft het thema een responsive design, hij is dus geschikt voor computer, tablet en smartphone.

Lees dit bericht »

Website Masterclass HR opgeleverd aan Vitrum

De Websitemaker heeft voor Vitrum de website Masterclass HR opgeleverd. De website is gebouwd op basis van het eigen ontwikkelde WordPress thema, er is geen maatwerk of extra functionaliteiten aan te pas gekomen.

Lees dit bericht »

Website over Vakanties in Brazilië opgeleverd

de Websitemaker heeft recent de website Vakantie Brasil opgeleverd. Deze site is gebouwd in het eigen WordPress thema van de Websitemaker zonder maatwerk of extra functionaliteiten.

Lees dit bericht »

Websitemaker ontwikkelt vakantiesite over Belalp

De websitemaker heeft basis op basis van het eigen WordPress thema een nieuwe website ontwikkeld voor een verhuurder van een chalet op de Belalp in Zwitserland.

Lees dit bericht »

Websitemaker Nunspeet bouwt vakantiesite over Aegina

De Websitemaker in Nunspeet heeft de website over Aegina in Griekenland gebouwd.

Lees dit bericht »

Nu ook Adwords Express bij de Websitemaker

Google Adwords Express is de nieuwe manier van lokaal adverteren op het internet. Goedkoop, simpel en speciaal gericht op het MKB. Google Adwords Express is daarmee de perfecte aanvulling op een MKB website van de Websitemaker.

Lees dit bericht »

De Websitemaker start met goedkope websites

Een professionele website laten bouwen voor een betaalbare prijs is nu ook mogelijk voor MKB bedrijven met een kleiner budget. De Websitemaker bouwt goedkope websites op basis van een zelf ontwikkeld WordPress thema dat garant staat voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Lees dit bericht »