De Websitemaker

De Websitemaker is gespecialiseerd in websites voor bedrijven met een bescheiden budget. De kwaliteit van de websites van de Websitemaker ligt op een hoog niveau zoals dat ook geleverd wordt aan grote bedrijven en organisaties. Dat is mogelijk omdat de Websitemaker een initiatief is van Hayona, bureau voor internet marketing.

Hayona heeft een ruime ervaring met websites, WordPress en online marketing en is tevens gecertificeerd Google partner. Kwaliteit en resultaat staan voorop.

De lage kosten van de Websitemaker

Omdat de mensen van de Websitemaker niet willen inleveren op kwaliteit is er gezocht naar mogelijkheden om dezelfde kwaliteit te leveren tegen lagere kosten. Dat is gelukt door te besparen op een aantal andere onderdelen:

  • Maatwerk – oplossingen van de websitemaker zijn gebaseerd op standaard sjablonen waarbij maatwerk wordt vermeden. Een website kan daardoor sneller gebouwd worden en tegen lagere kosten.
  • Ondersteuning en support – Hoe raar het ook klinkt, bij de Websitemaker kunnen we besparen op service. Bij veel MKB bedrijven geldt namelijk dat als de website klaar is en de advertenties lopen er niet wekelijks aan gewerkt hoeft te worden. Dat is bij grote bedrijven met complexe websites en grote advertentiebudgetten wel het geval.

Eerlijk en transparant

Bij de Websitemaker zijn we eerlijk en vertellen we u precies wat u krijgt voor de lage kosten, maar ook wat u niet krijgt. Bij een goedkope website is het bijvoorbeeld niet mogelijk om een volledig grafisch ontwerp op maat te maken. Ook ondersteuning per email of telefoon na de garantieperiode is niet bij de prijs inbegrepen. Maar omdat veel MKB bedrijven dat ook niet willen is dat juist voordelig!

En wilt u later toch de site uitbreiden met nieuwe dingen dan kan dat probleemloos. Websites van de Websitemaker zijn namelijk ontwikkeld op WordPress, een volwaardig systeem waarop alles mogelijk is.

Meer weten over de Websitemaker? Contact